Vacature

Edualdo.nl

Van wie leer je beter dan van leraren? 
 
Ken jij Edualdo.nl al? Op deze website wisselen leraren kennis en ervaring uit over onderwijs: van multimediagebruik in de klas tot projectmatig werken. Maar denk ook aan het delen van inspiratie rondom onderwijsboeken, handige tools en apps of hoe om te gaan met eerstegroepers in de 1,5 metersamenleving.   


Snel ervaring uitwisselen 
Er zijn heel veel ontwikkelingen gaande in het onderwijs, er is altijd een school of een leraar die ervaring heeft met ‘de volgende stap’. Met Edualdo wissel je eenvoudig kennis uit met leraren binnen en buiten de eigen school. Ook breid je je netwerk uit. Door Edualdo te gebruiken kun je voorkomen dat je ‘het wiel opnieuw uitvindt’ tijdens je opleiding, werk of bij een schoolontwikkeling.  

Welkom! 

Alle leraren en leraren in opleiding zijn welkom op Edualdo. Of je nu in het primair onderwijs of voortgezet onderwijs werkt. Op Edualdo kun je eenvoudig op thema’s en onderwijsgroep filteren. Daarmee krijg je altijd die content te zien die voor jou relevant is.  
 

Vragen? 
Heb je vragen over Edualdo? Neem dan contact op via info@edualdo.nl of 030-2324890.    

Schoolinfo heeft samen met leraren het platform ontwikkeld en inmiddels zijn er ruim 2.000 leraren uit zowel primair als voortgezet onderwijs actief. De PO-Raad, de VO-raad en het ministerie van OCW zijn partners van Edualdo.nl. 

Edualdo is advertentievrij en gratis in gebruik.