Vacature

Lyceo

Flexibele bijbaan in het onderwijs bij Lyceo 

Een bijbaan bij Lyceo betekent afwisselend werk, passend bij jouw rooster. Je kan het hele jaar door aan de slag als examentrainer, huiswerkbegeleider, bijlesdocent, studievoorlichter, CodeLab-begeleider en nog veel meer. Zo ben je niet alleen nuttig bezig, maar leer je zelf ook! 

Wat ga je doen? 

Aan de slag als begeleider?

Ben jij een expert in één of meerdere schoolvakken? Vind jij het leuk om jouw kennis met anderen te delen? Dan is een bijbaan bij Lyceo misschien wel wat voor jou! Binnen Lyceo heb je de mogelijkheid om op verschillende manieren binnen het onderwijs aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als examentrainer, bijlesdocent of studievoorlichter. 

Wat wij bieden 

  • Een flexibele bijbaan met doorgroeimogelijkheden 
  • Het hele jaar door afwisselend werk bij jou in de buurt 
  • Een toffe werkomgeving met inspirerende en leuke collega’s 
  • Last but not least, een goed salaris 

Wat wij vragen: 

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding. Met minimaal een havo achtergrond 
  • Je wilt flexibel aan de slag, rond je collegerooster 
  • Je wilt je kennis graag delen met scholieren 
  • Je bent een leider met positieve uitstraling 

Aanmelden

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan via deze link door te klikken op ‘Meld je nu aan’ en vul het online aanmeldformulier in! Wie weet ontmoeten we jou dan in een online kennismakingsgesprek!  

Extra informatie 

Over Lyceo

Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd. Want een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms is meer ondersteuning nodig: uitleg bij dat lastige vak, hulp bij het plannen van huiswerk of persoonlijke support in die spannende examentijd. Maar op een school met honderden leerlingen, is individuele begeleiding door de docent niet altijd mogelijk. Daarom zijn wij er, met extra persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Lyceo verzorgt
huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, lente- en zomerscholen, codeerklassen en nog veel meer. We zijn een innovatieve en dynamische onderwijsonderneming. Voel jij je thuis tussen ambitieuze, inspirerende en bovenal gezellige collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Doorgroeimogelijkheden

Laat jij aan ons zien dat er een talent in jou schuilt? Dan kun jij bijvoorbeeld doorgroeien naar verschillende functies op het hoofdkantoor of misschien zelfs naar vestigingsmanager. Genoeg mogelijkheden dus!