Vacature

Pre-U: Bijles

HELP JIJ DE EXAMENLEERLINGEN MET HET BEHALEN VAN HUN DIPLOMA? PRE-U IS OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE UT-STUDENTEN DIE HET LEUK VINDEN OM ONLINE BIJLES TE GEVEN.

Pre-U wil een maatschappelijke bijdrage leveren door middelbare scholen te ondersteunen in het wegwerken van de leerachterstanden die examenleerlingen door de aanhoudende Coronamaatregelen hebben opgelopen. Deze ondersteuning is in de vorm van één-op-één online bijles aan examenleerlingen. Om aan de grote vraag hiernaar te voldoen hebben we de hulp van enthousiaste en leergierige UT-studenten nodig! Heb jij interesse in het geven van online bijles en wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren? Lees dan snel verder! 

WAT HOUDT DEZE MAATSCHAPPELIJKE BIJDRAGE IN? 

Je gaat in de weken tot de eindexamens online bijles geven in één van de examenvakken aan één of meerdere leerlingen, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. De vakken zijn natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunde A, B en C, economie, bedrijfseconomie, management en organisatie, maatschappijwetenschappen en aardrijkskunde. Ook is er de mogelijkheid om de leerlingen te ondersteunen in vaardigheden zoals het maken van een planning, samenvatting, etc. Je kunt zelf aangeven in welke vakken je goed bent en wat je leuk zou vinden om te geven. Vanuit de school zullen de studiematerialen beschikbaar worden gesteld. 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?  

De begeleiding zal bestaan uit 1,5 of 3 uur per leerling, plus 1 uur voorbereiding per week. Samen in overleg met de leerling bepaal je wanneer je bijles geeft. Super flexibel dus! Voordat je aan de slag gaat met online bijles geven, krijg je vanuit Pre-U een training, zodat je optimaal voorbereid bent om aan de slag te gaan. 

WIE ZOEKEN WE?

We zoeken enthousiaste en leergierige UT-studenten die het leuk vinden om bijles te geven. Eigenschappen zoals proactief, open, empathisch, zelfstandig en geduldig zijn jou niet onbekend. Je hebt affiniteit met (of bent benieuwd naar) onderwijs en met de examenvakken. Je bent communicatief sterk en gestructureerd. Kun jij je vinden in dit profiel? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Helaas kunnen wij geen eerstejaarsstudenten aannemen. Ben je eerstejaars en heb je interesse in het werken bij Pre-U? Schrijf je dan in voor het Traineeship!

WAT BIEDT PRE-U?

Pre-U biedt je een goed loon en zal je waar nodig ondersteunen door middel van begeleidingen en trainingen. Je wordt uitbetaald via het student-assistent systeem en je salaris hangt dan ook af van het aantal studiepunten dat je hebt behaald. Het dienstverband bestaat uit de periode van 29 maart tot 10 mei (met een mogelijke verlenging tot eind juni). Het is dus een tijdelijk dienstverband! Maar er zijn mogelijkheden om bij Pre-U te komen werken na deze periode via het Pre-U Traineeship.  

SOLLICITEREN

Interesse? Solliciteer dan snel! De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatievideo en een CV. De sollicitatievideo is maximaal 1,5 minuut waarin je laat zien wie je bent en waarom je geschikt bent voor deze functie. Weet je niet precies wat een sollicitatievideo is? Kijk dan dit filmpje van RTL Z.