Vacature

Pre-U Organisatie

HEB JIJ AFFINITEIT MET ONDERWIJS EN BEN JE EEN ORGANISATIETALENT? DAN IS PRE-U OP ZOEK NAAR JOU!

PRE-U

Pre-U is het Pre-University programma van de Universiteit Twente. Pre-U biedt een uitgebreid onderwijsprogramma voor leerlingen en docenten van basisscholen en middelbare scholen. We zijn een groeiende organisatie en steeds meer enthousiaste studenten werken bij Pre-U. Kijk voor meer informatie over onze projecten en activiteiten op de website!

ORGANISATIETALENT ONDERWIJS BIJ PRE-U

Pre-U organiseert verschillende projecten, waarvoor we organisatie talenten zoeken die affiniteit hebben met onderwijs. Deze projecten zijn: Persoonlijk Assistent Leraar (PAL), Leren & Ontwikkelen en Pro-U.

PAL
In het project PAL worden onze Pre-U medewerkers gekoppeld aan middelbare scholen waarbij ze de school ondersteunen met verschillende taken en/of projecten. De precieze werkzaamheden zijn afhankelijk van de behoeftes van de school. Zo zijn er projecten voor huiswerkbegeleiding, maar ook voor het ontwikkelen en geven van complete lesmodules.

Leren & ontwikkelen
Het programma leren & ontwikkeling ondersteund de Pre-U medewerkers door middel van de Pre-U leeromgeving. Dit start met een sterke basis via de Basics for U, wat bestaat uit het volgen van een traineeship of een aantal trainingen. Daarna bepalen medewerkers hun eigen route binnen de organisatie! Door middel van de Develop-U en Specialize-U leerwegen kunnen medewerkers zich verbreden en verdiepen binnen de organisatie. Dit kan door middel van het volgen van trainingen en intervisies of het doorgroeien naar een nieuwe functie.

Pro-U
Pre-U werkt samen met de vakgroep ELAN (docentprofessionalisering, inclusief UT-lerarenopleidingen) van de Universiteit Twente onder de vlag van Pro-U. Gezamenlijk biedt Pro-U een palet van (na)scholingsactiviteiten aan voor docenten van het voorgezet onderwijs, in het kader van docentprofessionalisering en onderwijsontwikkeling.

WIE ZOEKEN WE?

We zoeken UT-studenten die affiniteit hebben met onderwijs en die het leuk vinden om te organiseren. Een achtergrond in onderwijs, zoals een minor leren les geven of één van de onderwijsopleidingen is een pré, maar niet voor alle functies noodzakelijk. Daarnaast ben je…..

  • organisatietalent
  • communicatief vaardig
  • zelfstandig, maar ook een teamplayer
  • assertief en gestructureerd
  • innoverend en kritisch

We verwachten dat je minimaal 1 jaar beschikbaar bent.

WAT BIEDT PRE-U?

De leukste studenten werkgever van de UT! Je zal nauw samenwerken met mede Pre-U’s, dit zijn zowel studenten als staf leden. Het dienstverband bestaat uit ongeveer 8 uur per week en wij bieden je een goed loon met variabele uren. Je zult vaak werken tussen 9 en 5. Je wordt uitbetaald via het student assistent systeem en je salaris hangt dan ook af van het aantal studiepunten dat je hebt behaald.

SOLLICITEREN

Interesse? Solliciteren kan tot 4 april 2021. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, zullen de sollicitatiegesprekken via Teams plaatsvinden. De sollicitatieprocedure bestaan uit een sollicitatievideo, motivatiebrief en een CV. De sollicitatievideo is maximaal 1,5 minuut waarin je laat zien wie je bent, wat je motivatie is en waarom jij geschikt bent voor deze baan. Weet je niet precies wat een sollicitatievideo is? Kijk dan dit filmpje van RTL Z.  Daarnaast schrijf je korte een motivatiebrief van maximaal 300 woorden, waarin je dieper ingaat op je sollicitatievideo. En als laatste lever je ook een CV aan.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stefanie Hulshof of bel: (053) 489 4890.