Vacature

Pre-U: Traineeship

BEN JIJ EEN STUDENT AAN DE UNIVERSITEIT TWENTE, HEB JIJ INTERESSE OM TE WERKEN BIJ PRE-U EN BEN JE MINIMAAL TWEE JAAR BESCHIKBAAR? DOE DAN MEE AAN HET PRE-U TRAINEESHIP!

PRE-U

Het Pre-U Traineeship is opgezet om Pre-U te leren kennen en jezelf te ontwikkelen op het gebied van organisatie en/of uitvoering van onze projecten. Bij succesvolle afronding van het Pre-U Traineeship levert dit een interessante en inhoudelijke bijbaan op bij Pre-U!

WAT HOUDT HET TRAINEESHIP IN?

Als Pre-U Trainee stap je in een traject van ongeveer 7 weken in de maanden mei en juni. Dit traject bestaat uit bijeenkomsten, trainingen en stages. Zo leer je zoveel mogelijk over Pre-U, de organisatie en de uitvoering van projecten. Dit doe je samen met andere trainees en je bepaalt zelf de invulling van jouw stagetraject. Bij succesvolle afronding van het Traineeship word je verwelkomd als nieuwe medewerker bij Pre-U! De precieze invulling van de baan is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en het aanbod vanuit Pre-U.

WIE ZOEKEN WE?

We zijn op zoek naar UT-studenten die interesse hebben om aan de slag te gaan bij Pre-U en minimaal 2 jaar beschikbaar zijn. Tijdens het Traineeship leer je Pre-U kennen en ontwikkel je jezelf. Hierna kun je wellicht echt aan de slag bij Pre-U!

We starten met een kennismakingsavond (3 mei) waarbij je meer te weten krijgt over Pre-U, het traject en de verwachtingen die we hebben van onze toekomstige medewerkers. Op deze avond plan je je eigen stagemomenten in voor de komende weken. Hierbij kun je kiezen tussen organisatorische en inhoudelijke stagemomenten. Over de stages maak je enkele opdrachten die je inlevert en je helpen om zo veel mogelijk van de stages te leren. Ook word je getraind op het gebied van presentatie (Prepare-U) en didactische vaardigheden.

Het traineeship zal voor een groot deel online plaatsvinden en we zullen per situatie kijken wat de mogelijkheden zijn. 

WAT BIEDT PRE-U?

Pre-U helpt je om jezelf te ontwikkelen op het gebied van organisatie en uitvoering van Pre-U projecten en geeft je tevens uitzicht op een bijbaan! Het Pre-U Traineeship bestaat uit ongeveer 2 uur gemiddeld per week (wisselend bijeenkomst, training of stage). De uren waarin je stage loopt, krijg je voor de helft uitbetaald. Je wordt uitbetaald via het student-assistent systeem van de UT en je salaris hangt dan ook af van het aantal studiepunten dat je hebt behaald.

SOLLICITEREN

Interesse? Solliciteren kan tot 19 april 2021. De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatievideo, motivatiebrief en een CV. De sollicitatievideo is maximaal 1,5 minuut waarin je laat zien wie je bent, wat je motivatie is en waarom jij geschikt bent voor het Traineeship. Weet je niet precies wat een sollicitatievideo is? Kijk dan dit filmpje van RTL Z.  Als aanvulling op dit filmpje, lever je een korte motivatiebrief van maximaal 300 woorden en een CV in.