Vacature

Pre-U: Coördinator communicatie

COÖRDINATOR COMMUNICATIE BIJ PRE-U

Pre-U is een leuke, jonge organisatie waar voornamelijk studenten werken. Voor de functie “Coördinator communicatie – applicaties / webhare” zijn we op zoek naar een enthousiaste, proactieve en leergierige student die zich naast zijn of haar studie verder wil ontwikkelen en praktijkervaring wil opdoen. Verder zoeken we iemand die gevoel heeft voor taal, zich kan inleven in onze doelgroep en creatief is.Het communicatieteam van Pre-U bestaat uit coördinatoren en een projectleider communicatie. Dit creatieve en enthousiaste team verzorgt de communicatie van alle activiteiten die Pre-U organiseert.

Het communicatieteam van Pre-U zorgt er voornamelijk voor dat de communicatie met externe stakeholders goed verloopt. Zo heeft iedere communicatie medewerker een eigen specialisme. Binnen deze functie is dat de rol van applicaties / webhare beheer. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor vragen en veranderingen binnen de verschillende applicaties die het communicatieteam gebruikt. Webhare, het platform waar de Pre-U website op draait, is daar een voorbeeld van. Je onderhoudt het contact met de systeembeheerders, en hebt binnen het communicatieteam de meest recente wetenschap over de nieuwe ontwikkelingen.

HOE WERK JE ALS COÖRDINATOR COMMUNICATIE – APPLICATIES / WEBHARE?

Het communicatieteam van Pre-U zorgt er voor dat de communicatie met externe stakeholders goed verloopt. Zo heeft iedere communicatie medewerker een eigen specialisme. Binnen deze functie is dat de rol van applicaties / webhare beheer. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor vragen en veranderingen binnen de verschillende applicaties die het communicatieteam gebruikt. Webhare, het platform waar de Pre-U website op draait, is daar een voorbeeld van. Je onderhoudt het contact met de systeembeheerders, en hebt binnen het communicatieteam de meest recente wetenschap over de nieuwe ontwikkelingen.

WIE ZOEKEN WE?

We zoeken iemand die zich in het volgende kan vinden:

  • Hebt affiniteit met communicatie in brede zin
  • Studie communicatiewetenschappen is een pré, maar geen vereiste.
  • Bent creatief;
  • Vindt het leuk om de verbinding te zijn tussen onze deelnemers en activiteiten;
  • Hebt gevoel- en een kritisch vermogen voor het schrijven van teksten
  • Kunt goed in een team werken en bent flexibel;
  • Hebt affiniteit/ervaring met verschillende CMS systemen, zoals Webhare en WordPress.

WAT BIEDT PRE-U?

Het dienstverband bestaat uit een parttime functie van ongeveer 8 uur per week. De uren zijn vrij in te delen omdat er veel zelfstandig gewerkt wordt. Daarnaast kunnen de uren op piekmomenten soms wat hoger uitvallen. Verwacht wordt dat je minstens een jaar bij Pre-U blijft werken. Je wordt uitbetaald via het student-assistent systeem en je salaris hangt dan ook af van het aantal studiepunten dat je hebt behaald.

SOLLICITEREN

Interesse? Solliciteren kan tot 31 mei 2021. De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatievideo, motivatiebrief en een CV. De sollicitatievideo is maximaal 1,5 minuut waarin je laat zien wie je bent, wat je motivatie is en waarom jij geschikt bent voor het Traineeship. Weet je niet precies wat een sollicitatievideo is? Kijk dan dit filmpje van RTL Z.  Als aanvulling op dit filmpje, lever je een korte motivatiebrief van maximaal 300 woorden en een CV in.

SOLLICITEER NU!

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Daan Sluman (coördinator communicatie) of bel: (053) 489 4890.