Vacature

KlasseStudent

Op zoek naar een leukeflexibele en goedbetaalde bijbaan in Enschede en omgeving? Kom dan werken bij KlasseStudent!

Wil jij een steentje bijdragen in het onderwijs, lijkt het jou leuk om lessen op afstand te surveilleren, leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen en ben je op zoek naar een baan die goed te combineren is met het studentenleven? Dan is werken bij KlasseStudent wat voor jou! Het werk verschilt per school, zo zijn we momenteel bezig met het opvangen van lesuitval, het begeleiden van online lessen gegeven door docenten en het geven van bijlessen. Je verdient gemiddeld €12,50 per uur en elk kwartiel wordt er een nieuw rooster gemaakt. Zo beslis jij zelf hoeveel dagen jij werkt. Als je een kwartiel stage loopt of moeilijke vakken hebt, dan is dat geen probleem. 

Wij zijn vooral op zoek naar studenten die minimaal 1 dag in de week vast kunnen werken. Dit zodat jij een goede band opbouwt met de school en de leerlingen én om het risico op verspreiding van Corona klein te houden door het inzetten van kleine werk poules. 

Maak jij (samen met je vrienden) straks ook deel uit van het leukste bedrijf van Nederland? Meld je aan!