Gradua examentrainer meivakantie

Gradua zoekt examentrainers in de meivakantie

We zijn op zoek naar examentrainers tijdens de meivakantie.

• Zeer goede verdiensten tijdens de meivakantie
  • 2 dagen examentraining op een schoollocatie in Almelo of Hengelo
  • Je kunt je voor verschillende tweedaagse trainingen opgeven
  • Aanmelden tot uiterlijk aanstaande maandag 28 maart om 12.00 uur

Het gaat hier om fysieke examentrainingssessies voor mavo, havo en vwo in Hengelo (Bataafs Lyceum en De Grundel) en in Almelo (Canisius).

De trainingen zijn op de volgende dagen:

• week 1 van de meivakantie: 25/26 april, 28/29 april
  • week 2 van de meivakantie: 2/3 mei, 4/6 mei.

Tijdens Koningsdag en Bevrijdingsdag zijn er dus geen trainingen.

Hoe ziet een examentraining eruit?

Eén examentraining bestaat uit 2 dagen van 9.00 – 15.30 uur. We gaan uit van een gemiddeld leerlingaantal van 6 per sessie. Tijdens de eerste dag wordt de examenstof (aan de hand van het lesmateriaal) samengevat en herhaald en is er aandacht voor de individuele vragen van de leerlingen. De leerlingen gaan daarna aan het werk met het oefenen van een examen en de extra oefenopdrachten. De tweede dag van de training wordt er vooral ingegaan op het bespreken en evalueren van deze opdrachten. Persoonlijke aandacht staat dus centraal.

Lesmateriaal
Gradua werkt daarbij met eXamengevat voor het havo/vwo; een papieren bundel met alle examenstof én toegang tot een online oefenplatform. Bij de mavo-examentrainingen wordt er gewerkt met Samengevat; grote hoeveelheden stof wordt overzichtelijk weergegeven en herhaald. Hoofd- en bijzaken worden onderscheiden. Je krijgt beter inzicht in de grote lijn van de stof en in de samenhang tussen de verschillende examenonderwerpen.
Je krijgt zelf ook een bundel om de training voor te bereiden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verzamelsites, zoals: https://www.lerenvoorhetexamen.nl/

Wat zijn de verdiensten voor 1 examentraining (van 2 dagen)?

Je kunt je dus opgeven voor 1 of meerdere tweedaagse trainingen. De verdiensten zijn afhankelijk van het niveau.
Voor mavo verdien je € 250 voor 1 tweedaagse examentraining. Voor havo is dat € 280 en voor vwo € 320. Dit is inclusief de voorbereidingen.
Eventuele reiskosten kun je ook declareren.
We hopen dat je je voor meerdere trainingen opgeeft, want we hebben veel trainers nodig.

Vakken en niveaus:

Mavo: Biologie, Engels, Wiskunde. Economie, NaSk 1

Havo: Aardrijkskunde, Bedrijfseconomie, Biologie, Economie, Engels, Geschiedenis, Nederlands, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B

Vwo: Aardrijkskunde, Engels, Biologie, Bedrijfseconomie, Economie, Geschiedenis, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B

Je kunt je dus aanmelden voor 4 verschillende trainingsdata in 2 verschillende plaatsen (Almelo en Hengelo). Eventuele reiskosten kun je declareren als je vanuit een andere plaats moet reizen.
Opgeven kan tot uiterlijk maandag 28 maart om 12.00 uur via de volgende link: https://www.formdesk.com/marque/examentrainer

Ken je iemand in je omgeving die ook belangstelling heeft als examentrainer? Stuur deze link dan gerust door!

Voor vragen kun je terecht bij Marc Vreeswijk (marc@gradua.nl).