Online intervisie

Deze intervisies zijn echter geen doorsnee intervisies.
Het zijn gekke tijden waarin wij denken dat het toch best lastig kan zijn om voor de klas te staan en waarin het dus zaak is om de lastige, vervelende, maar zeker ook leuke momenten te delen.
Tijdens deze sessies willen wij jullie een platform bieden om op een veilige manier je hart te luchten over alles wat je dwars zit, wat je hebt meegemaakt en hulp en steun te ontvangen van andere studenten.
De ‘intervisies’ zullen opleidingsbreed gegeven worden en zullen om de week plaatsvinden, doorgaans op de week dat je ‘s middags geen intervisie hebt.

Het is niet nodig om je op te geven. Als je mee wilt doen, hoef je je enkel nog aan te sluiten bij onze Onwijs Discord server.

Datum en tijd: vanaf 29-10-2020 om de week – 09:30-10:30

Locatie: Onwijs Discord

Lunchlezing Ed van den Berg

Docent zijn in de exacte vakken? Dat kan wereldwijd!

Aan de hand van mijn ervaringen als docent in Indonesië (10 jaar), de Filipijnen (6,5 jaar) en ook enige ervaring in Australië (6 maanden) en als student in de VS (3 jaar) vertel ik wat het is om in het buitenland les te geven binnen compleet andere onderwijssystemen en culturen. Wat doe je als olifantje in de porseleinkast van een andere cultuur die veel minder open en die veel hiërarchischer is, waar de dingen nogal eens anders zijn dan ze lijken? Waarin pas je je wel of juist niet aan? Hoe werk je productief samen met lokale collega’s? Wat leer je door het lesgeven in het buitenland over je eigen Nederlandse onderwijssysteem en onderwijspraktijken?

Date and time: Uitgesteld!

Opgeven Lunchlezing Ed van den Berg

Interesselunch

Wil jij wat meer weten over Onwijs, jouw steentje bijdragen aan de vereniging en coole activiteiten organiseren? 

Wij verzorgen een lunch om jou van alle informatie te voorzien en jou uit te leggen wat er allemaal mogelijk is. Kom langs, geniet van de lunch en kijk of het wat voor jou is!

Datum en tijd: Uitgesteld!

Opgeven Interesselunch

Heb jij leuke ideeën voor activiteiten of sprekers voor lunchlezingen? Laat dit ons weten door te mailen naar intern@onwijs.utwente.nl

April 2021

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30