Vacature

TRAINEESHIP JEUGD EN ONDERWIJS

Je bent (bijna) klaar met je studie, maar nog niet klaar met ontwikkelen? Je wil aan het werk in het onderwijs en/of de
jeugdzorg en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen tot adviseur in de publieke sector? Dan is ons traineeship onderwijs & jeugd iets voor jou!


TRAINEESHIP JEUGD EN ONDERWIJS


OVER HET TRAINEESHIP
Als trainee bij BMC doe je ervaring op bij meerdere opdrachtgevers, ontwikkel je specifieke vakkennis en werk je gericht aan voor jou relevante competenties. In korte tijd bouw je een mooi en afwisselend CV op. In oktober 2023 start de tiende editie van ons traineeship Jeugd & Onderwijs! Als trainee krijg jij de mogelijkheid om in een periode van anderhalf jaar opdrachten uit te voeren bij diverse onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen in verschillende functies.
Hierdoor kun je jouw opgedane kennis goed inzetten en tegelijkertijd krijg je de kans een scherper beeld te krijgen van onderwijsinstellingen en/of jeugdzorgorganisaties. Zo ontdek jij waar jouw talenten het meest tot zijn recht komen.
Naast het werken bij één of meerdere van onze opdrachtgevers, ga je 8 uur per week aan de slag met je eigen ontwikkeling. Dit doe je onder andere door het volgen van trainingen en intervisie met je mede-trainees, leergesprekken met jouw leermanager en het schrijven van een portfolio. Je wordt intensief opgeleid tot adviseur binnen de publieke sector. Onze eigen adviseurs van jeugd en onderwijs spelen hierin een grote rol, zij verzorgen trainingen met concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Dankzij ons grote netwerk en vele adviseurs kom je in aanraking met de verschillende functies binnen het jeugd- en onderwijs werkveld. Natuurlijk doordat je zelf ervaring opdoet tijdens de opdrachten, maar ook is er de mogelijkheid om mee te lopen met (senior) adviseurs. Zo kan jij ervaren hoe het is om als adviseur binnen BMC aan de slag te zijn. Tot slot ontmoet je alle adviseurs tijdens de diverse
netwerkbijeenkomsten waaronder onze gezellige en informatieve domein avonden.


WAT VRAGEN WIJ?

Je hebt maximaal twee jaar geleden een WO opleiding afgerond op het gebied van jeugd en/of onderwijs. Opleidingen die we veel zien onder onze trainees zijn Pedagogische Wetenschappen, Orthopedagogiek, Onderwijswetenschappen, Onderwijskunde, Academische PABO en Psychologie. Twijfel jij of je in aanmerking komt met jouw opleiding? Neem gerust contact op!

OVER BMC

BMC is een advies- en detacheringsbureau in de publieke sector. BMC voert hoogwaardige onderzoeks- en adviesopdrachten uit binnen diverse werkvelden, waaronder onderwijs en jeugdzorg. Daarnaast biedt BMC ondersteuning bij de implementatie van verbeteringen in beleid en uitvoering. BMC faciliteert een groot
aantal opleidingsactiviteiten voor haar opdrachtgevers en professionals. Kennis is waar het bij BMC om draait. Gecombineerd met de juiste competenties dagen we onszelf uit om de maatschappij elke dag een beetje beter te maken. Zo dragen wij ons steentje bij.


GEÏNTERESSEERD?
Ben je na het lezen geïntresseerd in het Traineeship Jeugd en Onderwijs?
Solliciteer dan via deze link óf neem (voor meer informatie) contact op met:


Roos de Dreu
Recruitment consulent
Roos.de.dreu@bmc.nl
+31 6 13 40 78 83